загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

США і Європа винні в тому, що зараз переживає Україна, - сенатори США

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сенатори США від Республіканської партії Джон Маккейн і Ліндсі Грем вважають, що укладене в Мінську перемир'я є спробою Росії затягнути конфлікт в Україні.

Про це вони заявили у п’ятницю, 5 вересня, у спільному комюніке розміщеному на офіційному сайті сенатора Джона Маккейна.

«Ми глибоко стурбовані тим, що припинення вогню може обтяжити Україну виснажливим замороженим конфліктом, рівноцінним до придністровського. Володимир Путін порушує суверенітет України, укладені Росією міжнародні угоди, верховенство права, і це йому сходить з рук. В результаті світ стає небезпечним», - йдеться у повідомленні сенаторів.

Маккейн і Грем впевнені, що поплічники Путіна на сході України дотримуватися режиму припинення вогню не будуть.

«Вони так робили і раніше, оскільки не бачать підстав домагатися дипломатичним шляхом того, що можуть отримати шляхом сили», - вважають республіканці.

На думку республіканських сенаторів, США і Європа винні в тому, що зараз переживає Україна, оскільки не надали ні зброї, ні розвідданих, а Володимир Путін досі не відчув справжньої ціни за свої дії.

Представники Сенату США також заявили, що з величезною повагою ставляться до зусиль Петра Порошенка принести мир Україні, однак попередили: «Якщо люди, які вірять у верховенство права і демократії, поступаються диктату бандитів – стає тільки гірше».

До списку новин