загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Режим тиші в зоні АТО залишається в силі - РНБО

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Незважаючи на 16 обстрілів українських позицій з боку бойовиків, Україна продовжить режим тиші в зоні антитерористичної операції (АТО).

Про це заявив спікер Інформаційного центру Ради нацбезпеки і оборони України Андрій Лисенко.

«Ми бачимо багаторазове зменшення кількості обстрілів, які носять провокаційний характер. Ми продовжуємо підтримувати режим тиші», - зазначив Лисенко.

За його словами, сторони мають сісти за стіл переговорів, щоб повністю припинити вогонь на Донбасі.

«День тиші показав, що сторони йдуть назустріч один одному, українська сторона демонструє взірцевість у виконанні домовленостей», - сказав Лисенко.

Потім планується відважив важке озброєння за 15 км від лінії розмежування, встановити контроль на кордоні України і РФ за посередництва представників ОБСЄ та провести місцеві вибори на захоплених територіях Донбасу за українським законодавством.

Нагадаємо, що вчора на Сході України був оголошений режим тиші, спочатку на одну добу.

До списку новин