загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гонтарева готує "швидкі й рішучі" заходи зі стабілізації гривні

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Нацбанк не анонсуватиме заздалегідь, які заходи може бути вжито.

Національний банк України має у своєму розпорядженні додатковий інструментарій для стабілізації ситуації на валютному ринку на той випадок, якщо вжиті сьогодні регулятором обмеження не дадуть очікуваного результату.

Про це в ході брифінгу повідомила журналістам голова Національного банку України Валерія Гонтарева.

«В арсеналі Національного банку є ще інструментарій. Сподіваємося, що нам вдасться стабілізувати ситуацію, використовуючи цей інструментарій (вжиті НБУ обмеження з посилення контролю за здійсненням імпортерами валютних операцій за зовнішньоекономічними контрактами з використанням авансових платежів), тому що ми не допустимо, щоб ситуація у нас виходила з-під контролю», - сказала Гонтарева.

При цьому вона зазначила, що регулятор не анонсуватиме наперед, які заходи може бути вжито.

«У нас дуже креативний народ, тому ми повинні це тримати у таємниці. Заходи мають бути швидкі і рішучі. Дестабілізація нам не потрібна, вона руйнує як економіку, так і банківську систему в цілому», - сказала Гонтарева.

До списку новин