загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Чи допоможе пенсіонерам спрощення процедури оформлення субсидій?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні в умовах стрімкого підвищення цін і тарифів на соціально значущі товари та послуги, падіння купівельної спроможності населення на 20%, інфляції в 26,7%, норма про виплату субсидій протягом 2015 року призведе до знецінення суми наданої субсидії приблизно на чверть, що, в свою чергу, зробить неефективним механізм субсидування пенсіонерів країни. Нагадаємо, згідно з даними Державної служби статистикі, минулого року субсидіями скористалися 1,6 млн. осіб. А кількість тих, хто потребує державної допомоги, становить близько 3,5 млн. осіб похилого віку. При цьому, середній розмір субсидії в опалювальний період становив 335,3 гривень, а в міжсезоння – 73,8 гривень.

За словами голови Партії пенсіонерів України Миколи Кукуріки, зменшення нормативів споживання реальних обсягів світла та газу, не дозволить пенсіонерам отримати субсидії в такому розмірі, що покривають повною мірою їх витрати на ЖКГ. Ми всі розуміємо, що таке зниження соціальних нормативів великою мірою нівелює ефективність спрощеного механізму субсидування, тому нова ініціатива уряду щодо комунальних субсидій може стати провальною. Крім того, я переконаний, що спрощений механізм субсидування лише породить новий виток корупції в ор ганах соціального захисту.

До списку новин