загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кілька порад, яких вам не дасть домушник

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Зазвичай "домушники" порад не дають. Але якщо б квартирного крадія вдалося спонукати до відвертої розмови, то поради були б такі:

1. Ну, звичайно, ви мене десь бачили. Минулого тижня я фарбував ваш паркан, привозив новий холодильник, або колов дрова.

2. До речі, спасибі, що дозволили сходити до вбиральні, коли я працював на вашому подвір’ї минулого тижня. Поки я був усередині, то відкрив віконну засувку, щоб потім було легше повернутися.

3. У вас ростуть красиві квіти в саду. У вас гарний смак. А це означає, що у вас вдома також є красиві речі. А ці розкидані на галявині дитячі іграшки свідчать про те, що у вас може бути крута ігрова консоль.

4. Звісно я помічаю, коли з вашої поштової скриньки вивалюються листи й газети. А ще я можу вставити в двері рекламний флаєр і подивитися, чи приберете ви його.

5. Якщо на вулиці йде сніг, а ви десь відпочиваєте за містом, попросіть сусіда поїздити на автомобілі коло вашого будинку, і нехай він наслідить біля ваших дверей.

6. Зазвичай, датчики сигналізації встановлюють на першому поверсі. Але ж всі коштовності ви зберігаєте на другому – в своїй спальні. Не полінуйтеся встановити додаткові датчики руху.

7. Я завжди спочатку стукаю. Якщо ви відчините, то я запитаю, як пройти до бібліотеки.

8. Ви що, дійсно вважаєте, що я не загляну в висувну шухляду зі шкарпетками? Я завжди заглядаю в шафи та тумбочки біля ліжка.

9. Я майже ніколи не заходжу до дитячої кімнати.

10. Ви маєте рацію, в мене не буде часу, щоб відкрити сейф. Але якщо він не вмурований в стіну, то я просто заберу його з собою.

11. Телевізор або музичний центр, які голосно працюють, поки вас немає вдома, віднадять мене краще за будь-яку сигналізацію.

12. Іноді я ношу із собою величезну папку, або граблі. Іноді я одягаюсь, як водопровідник. Я дуже стараюся, щоб не виглядати, як грабіжник.

13. Я ненавиджу дві речі: великих собак та галасливих сусідів.

14. Для того, щоб забратися в будинок, я розіб'ю скло. Звісно, ваш сусід, почувши шум, може вимкнути телевізор і прислухатися. Але якщо він більше нічого не почує, то він просто повернеться до своїх справ. Така людська природа.

15. Я не скаржуся, але навіщо витрачати купу грошей на круту сигналізацію, і не включати її, коли виходиш з дому?

16. Я люблю заглядати у вікна. Таким чином я перевіряю, чи є хто вдома, а також шукаю свої майбутні трофеї на кшталт великої плазми або ігрової консолі. Я буду проходити повз ваші вікна ввечері, ще до того, як ви закриєте штори.

17. Припиніть сповіщати про свою відпустку на Facebook. Визначити вашу адресу простіше, ніж ви думаєте.

18. Коли ви спекотного дня трохи відкривається вікно, то для вас – це ковток свіжого повітря, а для мене – запрошення.

19. Коли я стукаю в двері, а ви не відчиняєте, то я смикаю ручку. Дуже часто мені щастить, і я просто заходжу до вашої оселі.

20. З травня по вересень у мене та моїх колег "гаряча пора" - ви на дачу, а ми до вас!

21. Тримайте ключі від автомобіля поруч із собою. Коли вночі ви почуєте підозрілий шум, то натисніть на тривожну кнопку, яка є майже у всіх сучасних пультах від сигналізації. Звук автомобільної сигналізації обов'язково злякає злочинця, а також розбудить ваших сусідів, які обов'язково визирнуть у вікно, щоб перевірити, чи не їх це автомобіль.

До списку новин