загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Києві проходить фотовиставка на підтримку самотніх пенсіонерів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
У Києві проходить фотовиставка на підтримку самотніх пенсіонерів

З 1 по 10 травня в ботанічному саду ім.Гришка НАН України проходить фотовиставка в рамках соціального проекту “Згадай про мене”.

Її мета – привернути увагу громадськості до самотніх літніх людей, які проживають у Києві. Експозиція організована ініціативною групою міжнародного благодійного фонду “Україно! Я за тебе!”

Як зазначають організатори, головна мета проекту – зробити все можливе, що б ті, хто все життя піклувалися про нас – своїх дітей і онуків, відчули наше тепло і турботу тоді, коли її потребують найбільше. На фотографіях зображені українські реалії, що відображають всю глибину проблеми.

Всі кошти, залучені в рамках проекту, в першу чергу будуть спрямовані на надання допомоги одиноким пенсіонерам, а саме купівлю продуктів харчування і медикаментів.

До списку новин