загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Громадяни України на окупованих територіях можуть подавати позови проти РФ щодо порушення їхніх прав

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Громадяни України на окупованих територіях можуть подавати позови проти РФ щодо порушення їхніх прав

Громадяни України на окупованих територіях можуть подавати позови проти Російської Федерації через порушення їхніх прав.

Про це сказав міністр юстиції України Павло Петренко, коментуючи офіційне звернення України до Ради Європи щодо окупації Криму та частини території Донбасу.

Він наголосив, що з юридичної точки зору таке звернення означає, що «на цих територіях, які фактично контролюються російськими військами і російськими терористами, порушення прав людини, які там відбуваються масові, то за них несе відповідальність РФ".

За словами міністра юстиції, "це означає що наші громадяни можуть вимагати зараз компенсації збитків, які спричинені втратою майна, тортурами і іншими порушеннями прав людини саме з Російської Федерації".

Раніше УНІАН повідомляв, що народні депутати прийняли постанову про затвердження Заяви Верховної Ради "Про відступ від окремих зобов'язань, визначених Міжнародним пактом про громадянські і політичні права та Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод" .

Нагадаємо, в травні стало відомо, що в Мін'юсті сподіваються, що розгляд скарг проти РФ в Страсбурзькому суді вийде на новий етап.

До списку новин