загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Довгоочікувана вітчизняна драма нарешті виходить у прокат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Довгоочікувана вітчизняна драма нарешті виходить у прокат

Українська драма "Брати. Остання сповідь", яка виборола чимало нагород на міжнародних кінофестивалях, зокрема й у Москві, нарешті виходить у всеукраїнський прокат. Прем'єра стрічки відбулася ще у 2014 році в рамках кінофестивалю "Молодість".

Як пише "Телекритика", посилаючись на слова продюсера стрічки Ігоря Савиченка, прокат української драми стартує з 24 вересня.

Савиченко також додав, що стрічка братиме участь у відборі вітчизняних фільмів на висунення на премію "Оскар" у номінації "Фільм іноземною мовою".

Нагадаємо, українська драма "Брати. Остання сповідь", виборола нагороду "Найкращий дебют" на кінофестивалі в Румунії, "Найкращий сценарій" кінофестивалю"Кіношок", а також "Приз російської преси" на Московському фестивалі. Тоді ж у Росії Наталя Половинка, що зіграла головну героїню стрічки, отримала нагороду за "Найкращу жіноча роль".

До списку новин