загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Закарпатський пенсіонер добровольцем їде на війну

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Закарпатський пенсіонер добровольцем їде на війну

Пенсіонер із Берегова Василь Тарасов їде воювати в зону АТО.

Колишній кадровий офіцер, випускник командного військового училища, активіст Майдану, нині пенсіонер Василь Тарасов прийняв рішення добровільно поїхати на Схід країни.

Пенсіонер вирішив із зброєю в руках, в зоні АТО, захищати суверенність й незалежність нашої держави.

Сьогодні, 9 липня, він відправився на збірний пункт обласного військкомату.

“На такий крок мене в першу чергу спонукало інформаційне засилля повідомлень у ЗМІ, що буцімто закарпатці не хочуть їхати в зону АТО, брати участь у бойових діях, - каже кореспонденту Голосу Карпат Василь Тарасов. - От я своїм вчинком прагну наочно продемонструвати, що це не так, і у нас є справжні патріоти. Принагідно зауважу, що сьогодні у збройному конфлікті на Донбасі беруть участь сотні мешканців краю, окремі з них так і не повернулись додому живими.”

Василь Тарасов демобілізувався з армії ще в 1990 році, саме перед розпадом СРСР. У званні майора. Пройшов усі щабелі офіцерського зростання – від командира взводу до начальника спецпідрозділу. Завжди служив на найважчих ділянках. На Закарпаття повернувся уже разом з сім’єю, живуть у передмісті Берегова, в Затишному. Дружина у Василя – уродженка Тульської області. Саме там починав свій армійський шлях молодий Тарасов, там і одружився.

“Дружина в мене росіянка, але свідомо засуджує нинішню агресію Росії проти України, - знову ділиться доброволець з Голосом Карпат. - Не в останню чергу саме родина підштовхнула мене до рішення піти у свої неповні 62-а добровольцем на фронт. Я прибув на столичний Майдан наприкінці лютого 2014 року. І повернувся з перемогою. А можливо і тут так станеться: приїду додому з настанням миру на Сході.”

Учора, 8 липня, побратима проводжали в нелегку дорогу патріотично налаштовані мешканці Берегова. Вони подарували добровольцю комплект військової форми та пляшку шампанського зі своїми автографами.

“Її відкоркуємо, коли знову з перемогою повернетесь у наш колектив”, - звернулась до офіцера волонтер Ірина Романович.

Цього ж бажали Василю Тарасову всі присутні.

До списку новин