загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд продовжує переписувати порядок призначення житлових субсидій

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Уряд продовжує переписувати порядок призначення житлових субсидій

Уряд постановою від 26.06.2015 р. № 475 знову виклав у новій редакції Декларацію про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії.

Водночас установлено, що бланк декларації про доходи й витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, форма якого затверджена постановою КМУ від 28.02.2015 р. № 106, може використовуватися для призначення житлової субсидії.

Також постановою КМУ від 26.06.2015 р. № 475 уточнюється, зокрема, таке:

1. У разі якщо кількість фактично проживаючих зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, яким нараховується плата за житлово-комунальні послуги, є меншою, ніж кількість зареєстрованих у такому приміщенні (будинку) осіб, субсидія розраховується виходячи з кількості зареєстрованих у житловому приміщенні (будинку) осіб, що фактично в ньому проживають, на підставі рішення районної, районної у мм. Києві та Севастополі держадміністрації та виконавчого органу міської, районної в місті (у разі її утворення) ради чи утвореної ними комісії та актів обстеження матеріально-побутових умов домогосподарства.

2. До сукупного доходу не враховуються сплачені особою аліменти, доходи від розміщення депозитів, грошове забезпечення військовослужбовців, осіб рядового й начальницького складу, які беруть безпосередню участь в антитерористичних операціях, допомога громадських і благодійних організацій, допомога на поховання, одноразова допомога, яка надається відповідно до законодавства чи за рішеннями органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій незалежно від форми власності.

3. Для фізичних осіб — підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та є платниками єдиного податку першої групи, до сукупного доходу за кожний місяць ураховується дохід на рівні прожиткового мінімуму, установленого для працездатних осіб за цей місяць, для фізичних осіб — підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та є платниками єдиного податку другої групи, — двох прожиткових мінімумів, установлених для працездатних осіб, для фізичних осіб — підприємців, які обрали спрощену систему оподаткування та є платниками єдиного податку третьої групи, — трьох прожиткових мінімумів, установлених для працездатних осіб.

4. У разі звернення із заявою про призначення субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг протягом двох місяців із початку опалювального (неопалювального) сезону субсидія призначається з початку такого сезону.

До списку новин