загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Київщині ліквідували сміттєзвалище способом біоремедіації

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
На Київщині ліквідували сміттєзвалище способом біоремедіації

На яготинському сміттєзвалищі відбулася перша в Україні демонстрація біотехнологічного процесу ліквідації сміттєзвалища способом біоремедіації. Сміттєзвалище у Яготині розташоване в центрі міста, його площа охоплює близько 10 га. //dr.ck.ua/

 Технологія об’ємної біоремедіації, яку запропонували на розгляд депутатам та громаді на сесії міської ради - українська розробка, яку успішно застосували в повномасштабному обсязі біоремедіації для повної ліквідації сміттєзвалища в м. Гданськ (Польща) для подальшого будівництва на очищеній ділянці стадіону до Євро2012. Її суть полягає в тому, що для утилізації, рекультивації та перероблення відходів використовують безпечні біологічно активні розчини, які значно прискорюють природні процеси розкладу речовин.

На демонстраційному заході були присутні депутати Київської обласної ради, які готові підтримати ініціативу. Для Яготина це перший крок до впровадження ініціативи. Результати тесту стануть основою для подальшої розробки проекту, найбільш оптимального для міста.

На сесії міської ради активісти та експерти зазначали, що проект вигідний для інвестицій, оскільки комплексна утилізація дозволяє, перш за все, покривати витрати на утилізацію сміття та отримати невеликий прибуток. До того ж, використання технології робить можливим продовження терміну використання полігону. Сьогодні від депутатів міської ради залежить доля сміттєзвалища та мешканців Яготина.

  

До списку новин