загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Розпуск парламенту може спричинити величезну кризу в українській державі – Гройсман

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Розпуск парламенту може спричинити величезну кризу в українській державі – Гройсман

Спікер парламенту Володимир Гройсман вважає, що нинішньому парламенту вистачить політичної волі, аби втілити в життя необхідні рішення.

 

"Я переконаний у тому, що в нас з вами вистачить політичної волі - рішення, які будуть напрацьовані, втілити в життя. І, можливо, найголовніше – незважаючи на всі наші складнощі, ми зберегли єдність і здатність приймати рішення", - сказав він у п’ятницю, 27 листопада, під час ранкового засідання Верховної Ради України.

Володимир Гройсман наголосив на тому, що розпуск нинішньої ВР несе великі ризики для країни: "Ми наразі не виправдали очікування тільки тих, хто зацікавлений у дестабілізації ситуації в Україні будь-яким способом. У тому числі через розпуск парламенту. Я думаю, що є очевидним, що розпуск парламенту може спричинити величезну кризу в українській державі".

Нагадаємо, раніше голова Верховної Ради заявляв, що дострокові парламентські вибори можуть спричинити загострення і дестабілізацію ситуації у країні.

До списку новин