загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Опублікували список заборонених в Україні російських продуктів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Опублікували список заборонених в Україні російських продуктів

Оголошено список товарів, які будуть заборонені до ввозу в Україну через «дзеркальні» санкції.

Передбачається, що з 2 січня 2016 для товарів походженням з РФ будуть встановлені ставки ввізного мита режиму найбільшого сприяння.

З другого січня набудуть чинності обмежувальні заходи щодо імпорту російських продуктів. Це буде державне мито на деякі товари.

При цьому з 10 січня 2016 року буде запроваджено повну заборону на ввезення таких товарів, що походять з Російської Федерації: горілка, кондитерські вироби, м’ясо, шоколад і шоколадні цукерки, продукти дитячого харчування, риба, плавлені сири, пиво, сигарети з фільтром, корми для собак і котів і ряд інших продовольчих товарів. Також під заборону можуть потрапити обладнання для залізниць або трамвайних колій, дизель-електричні локомотиви.

Повний перелік дивіться нижче:

До списку новин