загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Син запросив маму на вечерю до ресторану…

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Син запросив маму на вечерю до ресторану…

Син запросив маму на вечерю до ресторану. Мама була вже старенька і слабенька, тому, поки їла, їжа падала їй на сукню. Деякі відвідувачі ресторану з невдоволенням дивилися на них, але син зберігав спокій і доглядав за матір'ю. Закінчивши вечеряти, син провів маму до туалету, струсив з неї крихти, причепурив мамі волосся і поправив їй окуляри. Весь ресторан мовчки спостерігав за ними. Син заплатив за рахунком і попрямував з мамою на вихід з ресторану.

 

У цей момент літній чоловік гукнув його і запитав: “Вам не здається, що ви щось залишили?” “Ні, шановний, нічого не залишив”, - відповів син. Літній чоловік заперечив: “Та ні ж! Ви залишили урок кожному синові і надію кожній матері”.

 

У ресторані все ще було тихо. Кожна мати мріє про таку дитину. Ми всі коли-небудь постаріємо, і як добре, якщо поруч будуть наші улюблені діти, які терпляче, без зайвих негативних думок, щиро подбають про нас. А ми дуже постараємося їх виховати.

До списку новин