загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Переселенцям компенсують всі затримані виплати, - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко розповів яким чином будуть відновлюватися виплати переселенцям з окупованих територій.

Про це він розповів в програмі "Про політику" в ефірі Еспресо.TV.

"Реальним переселенцям нема чого боятися. Вам буде відновлена виплата в повному обсязі. Більше того, вам компенсується в повному обсязі вся пенсійна виплата, починаючи з моменту її призупинення", - сказав він.

Розенко обіцяє, що переселенцям нададуть все необхідне для нормального проживання.

"Я хочу чітко сказати про те, що весь необхідний рівень соціального захисту людям, які втратили все, і переїхали на постійне проживання на теріторію нашої держави, буде забезпечено в повному обсязі", - сказав Розенко і додав, що "зараз діяльність уряду спрямована на захист переселенців".

Віце-прем’єр відзначив, що багато людей реєструються як переселенці і їдуть жити назад на окуповану територію.

Також він сказав, що є люди які отримують пенсії в Україні і на окупованій території.

"Допомогу переселенцям, мають отримувати самі переселенці, а не люди які займаються у тому числі пенсійним туризмом. Умудряються отримувати дві пенсійних виплати: від України і від Росії, і таким чином порушувати чинне законодавство і наносити величезні збитки українській державі, - сказав Розенко.

https://www.youtube.com/watch?v=ju31baXYwGs

 

Джерело:
До списку новин