загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Скільки треба платити за новими тарифами, якщо отримати субсидію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

З 1 липня діють нові тарифи для населення на опалення і гарячу воду.

Якщо прибрати фактор субсидій, то тарифна картина стане жахливою, але якщо цей фактор врахувати, то в Україні співвідношення зарплат та комунальних платежів буде таким, як і в інших країнах. Таку думку висловив міністр соціальної політики Андрій Рева.

Субсидія - це адресна допомога від держави підприємствам житлово-комунальних послуг, що перераховується на рахунки підприємств, які подають газ та воду.

"Мова йде про те, що коли ваших доходів недостатньо аби сплатити рахунки, то держава стає співучасником цього процесу. Це означає - частину платите ви, а решту платить держава", - наголосив міністр.

У 2014 році 1 млн 700 тис. сімей користувалося субсидіями, зараз це 5 з половиною млн.

Крім того, відомство прогнозує зростання до 9-ти млн сімей за наслідками сезону 2016-2017 років.

Андрій Рева також підкреслив, що державні субсидії на комунальні послуги – це безповоротна допомога громадянам, яка в т.ч. не впливає на можливість громадян розпоряджатися своїм майном (продавати квартиру тощо).

 

Джерело:
До списку новин