загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На Черкащині пенсіонери вчать англійську мову

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Вивчення англійської в клубі за інтересами «Розвиток» завжди супроводжується позитивними емоціями і оптимістичними лозунгами. До того ж, не менш важливу роль у процесі відіграє учитель, який підбирає потрібну і цікаву методику, яка б допомагала студентам якнайскоріше запам’ятати і засвоїти нові знання, створюючи асоціації на те чи інше слово.

Уже на другій зустрічі всі студенти клубу за інтересами «Поліглот», бо саме таку назву отримав факультатив вивчення англійської мови, могли озвучувати елементарні речення на незнайомій раніше мові, на кшталт: «Мене звати Марія. Я пенсіонер і проживаю в Маньківці. / My name is Maria. I am pensioner. I live in Mankivka».
Та це тільки початок. Звичайно, нова мова – це цілий новий світ. Починаючи з алфавіту, відчуваючи себе нововідкривачем світу, можливо навіть самим Колумбом, якому, як ми пам’ятаємо, відкриття Нового Світу також далось нелегко. А потім вивчаючи слова, які згодом допоможуть здолати той непереможний, здавалося б, бар’єр.

 

Джерело:
До списку новин