загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

11 простих рецептів щастя - від психолога ендокринолога та... священика

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Хочеш бути щасливим – будь. А якщо щастя бракує – створи його сам. І перша порада: усміхайтеся життю – тоді й воно усміхнеться у відповідь! 

А ще науковці підрахували, що спати треба не менше 6 годин та 15 хвилин на добу, розповідає ICTV.

 Психологи ж радять – записувати щодня навіть незначні позитивні події, не намагатися отримати все й одразу, бо це зменшує радість, а також поставити собі мету, бо саме вона надає життю сенс.«Дуже багато залежить від цілі. Якщо ціль орієнтована на себе, то мені це не принесе такого щастя. Якщо ціль для когось, щось дати – це буде величезне щастя», - каже психолог Олена Нікітіна. А ще щасливі люди – завжди найщедріші, незалежно від того, ким і де працюють.Та добиратися до роботи варто не більше 20 хвилин, бо години в транспорті часто псують настрій. Тому намагайтесь знайти роботу поблизу домівки, або ж навпаки. :) І ще: спробуйте зробити щось нове – такий досвід відкриває незнанні сторони життя.

 А якщо вже нічого не допомагає – то врешті закохайтеся! «Стан закоханості – це дуже чудовий стан, коли витривалість збільшується, підвищується імунітет, настрій», - констатує ендокринолог Олена Михайленко. Покращує настрій і оточення себе потрібним кольором. Для холериків - заспокійливий синій, для флегматиків – червоний. Зелений – життєрадісний, жовтий та помаранчевий – вогонь життя.

І не забувайте, що в моменти смутку люди завжди ходили до церкви. Навіть атеїсти, які відвідують храми, менше хвилюються через роботу та не сваряться вдома. «Той світ, який створив бог, він є прекрасний. А той світ, який створюємо ми, часом буває такий, що від нього хочеться втекти. Повернутися, відкрити в цьому світі те, що є задум божий. Без віри в бога, я впевнений, людина не може відчувати ту глибину життя і сенс, для чого ми живемо, а без цього не може бути щастя», - каже клірик Спасо-Преображенського собору Протоієрей Андрій Дудченко.

Не може бути щастя і в бажанні постійно наполягати на своїй точці зору. Адже часто нейтралітет у спірних питаннях, особливо політичних, показує вас як мудру людину. Несприятлива погода, поганий настрій, невдоволеність зовнішністю, відсутність квартири, машини, коханої людини, несправедливий начальник, маленька зарплата, хвороба чи просто невдача - ніщо з цього не має жодного стосунку до вашого щастя. Усе це у вашій голові. Ніхто й ніщо не забороняє вам бути щасливими щодня і щохвилини, крім вас самих.

 

Джерело:
До списку новин