загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

89-річна жінка наодинці подорожує по світу з рюкзаком

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

89-РІЧНА МАНДРІВНИЦЯ ДОВЕЛА НА ВЛАСНОМУ ПРИКЛАДІ, ЩО ВІК – ЦЕ ЛИШЕ ЦИФРА В ПАСПОРТІ lovelylife.in.ua  

Вік – це стан душі, а вік у паспорті – це всього лише цифри, не більше. Як багато ми знаємо історій про те, що пенсіонери не бажають сидіти на лавках і пліткувати або в’язати онукам шкарпетки. Деякі з них вибирають більш активне хобі – подорожі.  Жити на повну і виконувати свої мрії – відмінне хобі, яке, сподіваємося, стане незабаром тенденцією серед літніх людей.

Сьогодні ми розповімо про нову героїню соцмереж – 89-річну мандрівницю з Красноярська.Вона об’їздила вже півсвіту і не збирається на цьому зупинятися. Великий рюкзак і позитивний настрій – її єдині попутники. Так, подорожує баба Олена самостійно.

Зіркою бабу Олену зробила Катерина Папіна. Саме вона детально описала історію бабусі в фейсбуці. Дівчина відпочивала у В’єтнамі і зустріла там літню жінку. Вона була приголомшена, що в свої роки баба Олена подорожує одна. І робить це вона вже 7 років. У 83 роки баба Олена вирішила підкорити світ. Вирішила – і підкорила.

У 83 роки Баба Олена вирішила подорожувати  Ось так взяла і вирішила! І з тих пір збирає свою пенсію (сама! Не вимагає ні у кого) для того, щоб 1-2 рази на рік виїжджати. Наскільки я зрозуміла, їй ніхто не допомагає. Розповіла, що щороку їздить в Карлові Вари на три тижні підлікуватися. Там один раз познайомилася з жінкою, вона запросила її гості до Німеччини. Думаєте баба Олена не злітала до неї на наступний рік? :))) Звичайно злітала, а звідти вони разом поїхали в Чехію :)”, – пише Катерина у себе в фейсбуці.

У Красноярську вона ходить в турагенство і співробітники допомагають їй вибрати путівку. Подорожує баба Олена з рюкзаком. Звичайно, їй носити його важко самій, але абсолютно завжди і всюди знаходяться люди, які допомагають їй. А ви б бачили її акуратно розвішані наряди в номері! Бабуся просто нереальна !!!

пише Катерина

Треба відзначити, що пост Катерини розійшовся тисячами шерів по фейсбуку. Люди вирішили допомогти фінансово бабі Олені і виконати її мрію.

 

Джерело:
До списку новин