загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

В Черкаській області збудують біогазову станцію на сміттєзвалищі

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В 2017 році на Черкаському сміттєзвалищі планують розпочати будівництво біогазової станції, що вироблятиме електроенергію з біогазу, зібраного на полігоні твердих побутових відходів, повідомляє Черкаської районна держадміністрація. svitovyd.com.ua

Проект впроваджує ТОВ “ЛНК”, щоб забезпечити потреби місцевої громади та вирішити екологічні проблеми району.

Як повідомляють в РДА, станцію збудують на території Руськополянської сільської ради. Вона займатиме 9,92 га і за рік зможе замінити використання 1,3 млн куб.м газу.

Крім того, завдяки біогазовій станції покращиться екологічна ситуація регіону – вона дозволить перешкодити викидам в атмосферу звалищного газу в об’ємі 3,2 млн куб.м/рік.

Виробленою зі звалищного газу електроенергією живитимуться місцеві об’єкти, що підвищить енергетичну стабільність Черкащини.

 

Джерело:
До списку новин