загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Нова єдина квитанція в Києві: як правильно оплатити комуналку

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Києві чергова плутанина з оплатою комунальних послуг. Людям прийшли платіжки за єдиною квитанцією, де потрібно заплатити за світло, а компанія Київенерго заявляє, що за електроенергію платити треба тільки за її документами.

Комунальне підприємство Головний інформаційно-обчислювальний центр (ГІОЦ) розіслало киянам платіжки нового формату – єдині для всіх комунальних послуг.

У зв’язку з цим столична енергокомпанія ПАТ Київенерго заявила, що платежі за електроенергію, як і раніше, повинні здійснюватися виключно за платіжними документами Київенерго.

– Просимо не оплачувати послуги з тепло – і електропостачання в січні по платежкам ГІОЦ, оскільки не можемо гарантувати надходження коштів за спожиті послуги, – заявляє компанія.

Рахунки за електроенергію кияни отримають до 16 січня, а за опалення і гарячу воду – 15-22 січня.

До слова, вчора у КМДА заявили, що розіслані платіжки – “ознайомчий варіант квитанцій і в зазначених платіжках для сплати доступна поки лише частина послуг: утримання будинків і дворів, а також послуги Київводоканалу, а послуги Київенерго та Київгазу слід оплачувати за окремими рахунками”.

 

Джерело:
До списку новин