загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МВФ поставив нову умову щодо мінімалки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міжнародний валютний фонд запропонував Україні відмовитися від ідеї підвищення мінімальної зарплати на найближчі 3 роки.

Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева, але зазначив, що це не означає заморожування суми 3200 грн, передає видання Realist.

"Якщо ми в цьому році підвищуємо мінімальну пенсію на 10%, ми мінімум на 15% повинні збільшити мінімальну зарплату. Що ми читаємо в проекті Меморандуму? Заморозити зарплату на три роки. Що це означає? Що мінімальна пенсія зростатиме, а внесок до Пенсійного фонду падатиме. Ми знову будемо збільшувати дефіцит Фонду, за що нас сварить МВФ. Хлопці, поясніть мені цей феномен, щоб я зрозумів. Але відповіді немає", - заявив міністр і додав, що очікувати нерівномірних стрибків рівня соціальних виплат не варто, все буде збільшуватися розмірено і за планом, щоб вирівняти співвідношення між мінімальною зарплатою і середньою, оскільки за останні 3 роки це співвідношення погіршилося в декілька разів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що міністр соцполітики Андрій Рева обурений безцеремонним втручанням ООН у внутрішні справи України.

 

Джерело:
До списку новин