загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

4 березня народився український композитор і поет Володимир Івасюк

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Автор понад 100 пісень, 53 інструментальних творів, музики до кількох вистав. Грав на фортепіано, віолончелі, гітарі та скрипці. Чудово виконував свої власні пісні.vsim.ua 

Володимир Івасюк народився у 1949 році у містечку Кіцмань, Чернівецької області. Один із основоположників української естрадної музики, за освітою медик. Окрім поезії та музики, мав ще й хист до малювання. У його особовому фонді зберігається чимало малюнків різних років - переважно шкільних і студентських.

Грав у ВІА «Карпати», в оркестрі народних інструментів «Трембіта», створив камерний оркестр. В жовтні 1970 року телебачення вперше показало «Червону руту» та «Водограй». Влітку 1971-го він виконав одну з ролей в культовому музичному фільмі «Червона рута», в якому звучали і 4 його пісні. Тоді «Червона рута» була визнана найкращою піснею в СРСР – на заключному концерті першого телефестивалю «Пісня-71».

До 1979 року він створюв ще чудові пісні, аж поки 18 травня його тіло знайшли в Брюховецькому лісі, проте загадка його смерті й досі не розкрита. Тривалий час творчість композитора було під забороною влади.

Лише через 10 років ім’я Володимира Івасюка знову зазвучало. У 1989 році його «Червона рута» стала назвою пісенного фестивалю.

ВІДЕО, ЩОБ ПЕРЕГЛЯНУТИ КЛІКНІТЬ КУРСОРОМ ПО КАРТИНЦІ:

Джерело:
До списку новин