загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Український уряд запланував цього року кардинальні зміни. Інфографіка

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Складається враження, що на 2017 рік Кабмін має наполеонівські плани: представники різних відомств планують серйозні системні зміни. Чи вдасть це політикам і чи відчують нові реформи українці — буде відомо вкінці року, а зараз пропонуємо Вас ознайомитися із обіцяними реформами уряду.

Наприклад, прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив, що цього року планує здійснити реформи управління державною власністю й приватизації, Державної служби зайнятості, децентралізації, енергоефективності, а також пенсійну реформу, пише "Слово і Діло".

Очільник Мін’юсту Павло Петренко переконаний, що саме 2017-й стане визначальним у плані реалізації судової реформи, а в. о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун вважає, що цьогоріч вдасться покрити через державне страхування гарантованими послугами первинну ланку медобслуговування.

Міністр фінансів Олександр Данилюк розраховує на те, що до кінця цього року відбудеться реформа системи управління державними фінансами, а голова Мінінформполітики Юрій Стець — що йому вдасться змінити систему урядових комунікацій.

Два великих завдання щодо запровадження системних змін ставить перед собою міністр внутрішніх справ Арсен Аваков — реформувати сервісні центри та кримінальний блок МВС.

 

Джерело:
До списку новин