загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсіонери у погонах оголосили всеукраїнську безстрокову акцію

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Ветерани Міністерства внутрішніх справ України вимагають перерахунку пенсій та відновлення соціальних гарантій. Для привернення уваги до своїх проблем у Полтаві місцеві пенсіонери силових відомств організували автопробіг містом.

Полтавські ветерани Міністерства внутрішніх справ України влаштували автопробіг. Головна причина такого супротиву – обурення ветеранів МВС відношенням керівництва держави та відомчих міністерств до колишніх захисників вітчизни та людей, які звільнені у запас. Організатор автоспротиву Іван Кібкало розповів, що 21 березня ветерани МВС прийняли резолюцію, яку направили у кабінети владних структур: починаючи від Президента, і закінчуючи відомчими міністерствами.

Іван Кібкало, організатор акції протесту ветеранів МВС

- В резолюції прописані наші звернення до всіх відомств. Перше звернення – це до Президента, щоб він змусив свою владу виконувати Конституцію, яка у нас не виконується. Друге – це ми звертаємось до наших відомствених міністерств МВС, Міністерства оборони України про те, що військові пенсіонери вимагають, щоб виконались закони щодо перерахунку пенсій.

За словами учасників акції, вони вимушені перейти до радикальних дій. Тому оголосили Всеукраїнську безстрокову акцію ветеранських, військових, профспілкових організацій, пенсіонерів органів внутрішніх справ України, військовослужбовців та інших силових відомств у місті Києві, обласних центрах та інших українських містах. Таким чином ветерани хочуть привернути увагу до своїх проблем. Сергій Титаренко – один з учасників автопробігу, у минулому – працівник органів внутрішніх справ України. Чоловік каже, що його не влаштовує пенсія, як мінімум – через вартість комунальних послуг. 

Сергій Титаренко, ветеран МВС України

- У мене пенсія 2159 грн 27 коп., а комунальні послуги тільки за теплопостачання у мене в будинку 2700 грн.

Автопробіг освятив капелан Нацгвардії та Управління НП у Полтавській області Володимир Храпач. Чоловік долучився до цієї акції, адже також є пенсіонером МВС України. 

Володимир Храпач, капелан Нацгвардії та Управління НП у Полтавській області

- Люди, які тут зараз знаходяться, вони, перш за все, потребують духовної підтримки, в особливості – свого капелана, яким я являюсь, тому я тут їх підтримую.

Колону автівок супроводжувала патрульна поліції міста.

Аліна КРАСІЛЬНІКОВА, телеканал «Місто»

 

Джерело:
До списку новин