загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Споживання газу під час опалювального сезону в Україні за п'ять років скоротилося на 16,5 млрд куб. м

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Україна скоротила своє споживання газу в опалювальний сезон майже вдвічі. Однак, проаналізувати тенденції споживання газу домогосподарствами поки неможливо.

Порівняння обсягів спожитого газу в опалювальні сезони 2012-2013 рр. і 2016-2017 рр. дозволяє стверджувати, що споживання газу в цілому скоротилося майже на 16,5 млрд куб. м. Про це в своєму матеріалі для ZN.UA пише Алла Єрьоменко, передає Цензор.НЕТ.

Авторка вказує, що проаналізувати тенденції споживання газу кожним домогосподарством поки неможливо через відсутність у багатьох споживачів побутових або хоча би будинкових лічильників газу. Проте, дані "Укртрансгазу" як оператора ГТС, який здійснює транспортування газу по і через територію України дають повне уявлення про обсяги і динаміку споживання палива певними категоріями споживачів.

"Якщо порівнювати обсяги спожитого газу в опалювальні сезони 2012- 2013-х і 2016-2017 рр., то очевидно, що в цілому споживання газу скоротилося майже на 16,5 млрд кубометрів - з 39,982 до 23,495 млрд", - зауважує авторка.

 

Джерело:
До списку новин