загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Харчами не дуже перебирають

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Серед улюблених продуктів українців – картопля та хліб

Згідно з результатами Всеукраїнського багатоцентрового обсерваційного дослідження “Весна” (вивчення харчових звичок, споживання напоїв, факторів ризику та стану здоров’я населення України), в раціоні українців переважають картопля і зернові, пише zhyvyaktyvno.org.

Незалежно від віку, статі та регіону саме зернові та картопля займають перше місце серед продуктів харчування українців (31%). На другому місці – м’ясо/риба і овочі/фрукти (по 22%). Цікаво, що жінки споживають більше овочів та фруктів, аніж чоловіки (24% проти 20%), а молодь від 15 до 19 років – більше молочних продуктів, аніж респонденти інших вікових категорій (16% проти 11%).

Щодо фруктів та овочів, то дослідники виявили, що найбільшу частку в споживчому кошику українців становлять яблука (22%), капуста (19%) та картопля (11%), при цьому дуже мало уваги приділяється таким доступним і корисним продуктам, як зелень (2%), редис (3%) і буряк (3%).

Дослідження проводили навесні. В цей період особливо важливо було віддавати перевагу сезонній зеленині, овочам та фруктам, адже змучений зимовим гіповітамінозом організм особливо потребує вітамінів. Також важливо споживати більше продуктів, які є на тій місцевості, на якій проживаєш. А як показало дослідження “Весна”, бананів українці їдять більше, ніж винограду та ягід (6% проти 1%), грейп­фрутів та ківі – більше, ніж грушок.

 

Джерело:
До списку новин