загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Банкір розповів, як рятувати Приват будуть навіть пенсіонери

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кожному українцеві, включаючи пенсіонерів, необхідно заплатити за порятунок ПриватБанку 3500 гривень.

Відомий український фінансист і бізнесмен Олександр Деркач на своїй сторінці в Facebook вказав на абсурдність ситуації, яка складається навколо порятунку ПриватБанку. Зокрема він вказує на дивну ситуацію, яка виникла з аудитом найбільшої в країні фінансової організації.

“95 відсотків там інсайдерських кредитів, або всього 6. І хто зробив правильніший аудит. Прайсвотерхаус або Ернст і Янг. Це важливо”, – пише Деркач.

Крім того, банкір вказує, що всім українцям доведеться скинутися на проблемний банк по “3500 гривень з носа”.

“Включаючи бабусь. І тоді його вкладникам теж стане добре. Як і нам. Не вкладникам. Дуже зрадів. Адже це добре, погодьтеся. 3500, це ж не 5000. Це дрібниці життя. Більше пропиваємо. Головне, щоб усім було добре. І тоді точно все буде добре “, – саркастично коментує ситуацію Деркач.

Раніше повідомлялося, що Нацбанк поки не планує монетизацію (викуп) ОВДП, випущених урядом для докапіталізації націоналізованого в грудні 2016 року «ПриватБанку».

Нагадаємо, голова правління націоналізованого Приватбанку Олександр Шлапак пішов із займаної посади. Він особисто написав заяву про відставку.

 

Джерело:
До списку новин