загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін заборонив продовжувати субсидії боржникам

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати
Споживачам, які заборгували за комунальні послуги суму в 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (зараз це 340 гривень), субсидію на наступний період не подовжать.

Потрібно буде або сплатити борг, або домовитися з постачальником послуг про його реструктуризацію, зазначається у постанові №609 від 18.08.2017 року, яку опубліковано на Урядовому порталі

Окрім того, відтепер заявники на отримання субсидій мають подавати декларації про свої доходи не за останній рік, а за півроку.

Також передбачено можливість призначення субсидії недієздатній особі за заявою опікуна.

Також в уряді врегулювали питання виплати призначеної субсидії на придбання твердого палива і скрапленого газу у разі смерті особи, якій було призначено субсидію, переглянуто соціальні нормативи споживання газу для побутових потреб, врегульовано питання проведення розрахунку невикористаних сум субсидій об’єднаннями співвласників багатоквартирного будинку та житлово-будівельними кооперативами.

  • Як заявляв у липні заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник, понад третина киян, які отримують субсидії, можуть їх втратити через борги.

 

Джерело:
До списку новин