загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Американка, яка захворіла на рак яєчників через продукт Johnson&Johnson, відсудила у компанії $417 мільйонів

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Постраждала користувалася тальковим порошком для жіночої гігієни.

21 серпня суд у Каліфорнії присудив компанії-виробнику косметики Johnson&Johnson заплатити 417 мільйонів доларів жінці, у якої після використання талькових продуктів фірми розвинувся рак яєчників.

Про це повідомляє Fortune.

Судовий процес Єви Ечеверріа став першою завершеною судовою справою із сотні випадків звернень щодо захворювання, спричиненого використанням тальку J&J.

63-річна американка користувалася продуктом J&J протягом десятиліть. Адвокат позивачки уточнив, що його клієнтка протягом 40 років використовувала дитячу присипку Johnson & Johnson, а також присипку Shower to Shower Powder. Її адвокати стверджували, що компанія заохочує жінок використовувати свою продукцію, незважаючи на дослідження, що пов'язують розвиток раку яєчників з використанням тальку для геніталій.  Адвокат представив дослідження, які показують, що в тальку містився азбест.

Адвокати J&J заперечували, що дослідження виявили канцерогенність їх гігієнічних засобів.

Випадок мешканки Каліфорнії Єви Ечеверріа є найбільшою, проте не єдиною судовою справою, пов'язаною з ризиком утворення раку унаслідок користування тальковими продуктами J&J. 

Сума за позовом Ечеверріа стала рекордною, але сам подібний позов - не єдиний. Компанія зіткнулася з 4800 подібними претензіями на національному рівні і втратила понад 300 мільйонів доларів через схожий судовий процес у штаті Міссурі. Люди звинувачують виробника засобів гігієни в тому, що споживачів не інформують про небезпеку захворювань на рак при використанні продукції на основі тальку.

 

Джерело:
До списку новин