загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Відтепер показання квартирних лічильників гарячої води і теплової енергії потрібно передавати щомісяця

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Постановою Кабінету Міністрів України №633 від 18.08.2017 внесено зміни до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі — Правила) та Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Постановою Кабінету Міністрів України №633 від 18.08.2017 внесено зміни до Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення (далі — Правила) та Типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення.

Зокрема:

— Пунктом 11 передбачено, що мешканцям квартир, які не передали підприємству показання квартирних засобів обліку гарячої води, нарахування за послугу з централізованого постачання гарячої води будуть проводитись за показаннями будинкового засобу обліку гарячої води, пропорційно кількості мешканців квартири. У випадку відсутності загальнобудинкового приладу обліку гарячої води — за нормами споживання.

— Пунктом 12 передбачено, що мешканцям квартир, які не передали підприємству показання квартирного засобу обліку теплової енергії, нарахування за послугу з централізованого опалення будуть проводитись за показаннями будинкового засобу обліку теплової енергії, пропорційно опалюваній площі квартири. У випадку відсутності загальнобудинкового приладу обліку тепла — за нормами споживання (з розрахунку за 1 кв.м опалюваної площі квартири з урахуванням фактичної температури зовнішнього повітря і фактичної кількості днів надання послуги в місяці, який є розрахунковим).

Нагадуємо, споживачам необхідно щомісяця, до 25-го числа, передавати постачальнику послуг показання квартирних лічильників гарячої води та/або тепла будь-яким зручним для них способом.

Згідно пункту 18 Правил, після отримання підприємством від споживача показань квартирних засобів обліку, нарахування за надану послугу будуть зкореговані у відповідності до переданих даних.

Рішення Уряду спрямоване на врегулювання питання нарахування споживачам плати за послуги водо-, теплопостачання у разі встановлення будинкових засобів обліку води та теплової енергії у багатоквартирному будинку, де окремі або всі квартири обладнані квартирними засобами обліку, та невчасної передачі частиною споживачів показань квартирних засобів обліку надавачам послуг.

 

Джерело:
До списку новин