загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева побоюється, що за новими пенсіями вишикуються "шахтарі" з лав бойовиків

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Міністр соціальної політики Андрій Рева закликав регіональні відділення Пенсійного фонду спільно з правоохоронцями унеможливити легалізацію бойовиків із непідконтрольних територій для отримання підвищених українських пенсій.

Про це він заявив під час селекторної наради щодо пенсійної реформи під головуванням прем’єр-міністра Володимира Гройсмана.

"Звертаю увагу на посилення контролю за переміщенням осіб з неконтрольованої території. Оскільки зараз у зв’язку з підвищенням пенсій найбільше підвищення отримають якраз такі категорії людей, як шахтарі, металурги та інші, я не виключаю ситуацію, коли бойовики з непідконтрольних територій спробують через різні злочинні схеми спробувати легалізуватися в органах Пенсійного фонду і в органах соціального захисту", – наголосив Рева.

Міністр звернувся до представників органів ПФУ, зокрема областей, які знаходяться поблизу зони проведення АТО, разом з правоохоронцями взяти це питання на контроль і не допустити "подібних речей".

Законопроект щодо пенсійної реформи передбачає проведення осучаснення пенсій і підвищення мінімального страхового стажу для виходу на пенсію з 15 до 25 років з 1 січня 2018 року.

 

Джерело:
До списку новин