загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Пенсійний фонд підготувався до початку наймасштабніших виплат

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Усі регіональні відділення Пенсійного фонду повністю готові розпочати  виплати підвищених пенсій більш ніж 9 млн пенсіонерам.

Верховна Рада підтримала урядову пенсійну реформу і ухвалила в цілому законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо підвищення пенсій» № 6614. Одразу після підписання документу Президентом Пенсійний фонд розпочне виплати підвищених пенсій, що буде наймасштабнішим перерахунком пенсій за усі роки незалежності.

З 1 жовтня 2017 року всі пенсії незалежно від року призначення будуть перераховані за єдиними правилами за матеріалами пенсійних справ. При перерахунку буде використовуватись: єдиний показник середньої зарплати за останні 3 роки (2014-2016) у розмірі 3 764,4 грн; оновлений показник прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян на рівні 1452 грн. Всі перерахунки пенсій будуть зроблені без звернень пенсіонерів. Підвищення пенсій не носить інфляційний характер, тому не може призвести до підвищення цін.

Як зауважив прем’єр-міністр Володимир Гройсман, ініційовану урядом пенсійну реформу підтримала рекордна кількість депутатів – 288. Хоча були і ті політики, які голосували проти перерахунку пенсій і збільшення мінімальних пенсій, проти скасування податку для працюючих пенсіонерів.

Я б попросив, що всі громадяни дуже уважно подивились, хто ж все-таки  голосував «за» впровадження справедливої пенсійної системи, а хто голосував «проти». Люди мають знати таких депутатів поіменно, - наголосив Гройсман.

В Уряді зазначають, що кошти для проведення пенсійної реформи є у повному обсязі. В тому числі це кошти, які Пенсійний фонд отрмав від детінізації економіки. Подальша детінізація дозволить збільшити надходження до  Пенсійного фонду і до місцевих бюджетів.

 

Джерело:
До списку новин