загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Де у США найкраще облаштуватися іммігрантам у старшому віці

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Велика частина американців хотіла б піти на пенсію в місті c гарною погодою, високим рівнем медицини, низькою вартістю життя, поширеною мережею послуг та розваг.

Видання Time склав список з семи американських міст, які відмінно підходять для виходу на пенсію. Населені пункти були проаналізовані за кількома критеріями, включаючи вартість житла, можливості для розвитку або роботи після виходу на пенсію, а також погоду і кількість жителів у віці старше 50 років.

Палм-Кост, Флорида

Частка населення старше 50 років - 45,5%

Середня вартість житла - $ 203 000

Кількість сонячних днів в році - 221

Маючи прекрасну погоду, це місто знаходиться поруч з чудовими пляжами з білим піском, а вартість житла в Палм-Кост нижче, ніж в інших містах Флориди. Це місце чудово підходить для пенсіонерів, які мають намір розслабитися після завершення трудових буднів.

Мерісвілль, Огайо

Частка населення старше 50 років - 31,6%

Середня вартість житла - $ 376 666

Кількість коледжів в радіусі 30 миль - 32

Огайо дозволяє будь-якому жителю старше 60 років безкоштовно відвідувати заняття в будь-якому з муніципальних коледжів і університетів штату. Люди похилого віку отримують доступ також і до онлайн-курсів навчальних закладів, тому це місце відмінно підходить для тих, хто має намір присвятити пенсію саморозвитку.

Нью-Браунфельс, Техас

Частка населення старше 50 років - 32,4%

Середня вартість житла - $ 255 811

Очікуване зростання кількості робочих місць - 15,5%

Це місце підходить для літніх людей, які після виходу на пенсію мають намір продовжувати працювати. Згідно з прогнозами, в період з 2016 по 2021 рік у місті очікується зростання числа робочих місць на 15,5%.

Хобокен, Нью-Джерсі

Частка населення старше 50 років - 16,8%

Середня вартість житла - $ 409 975

Кількість культурних інсталяції в радіусі 30 миль - 722

Завдяки великій кількості різноманітних культурних закладів і заходів в місті та поруч з ним, це місце буде відмінним варіантом для вийшли на пенсію любителів культури.

Нікса, Міссурі

Частка населення старше 50 років - 31,6%

Середня вартість житла - $ 166 078

Середня сума податку на майно - $ 1 598

Завдяки низькій вартості життя і помірною податковому навантаженні це місто ідеально підходить для виходячи на пенсію людей, які бажають жити економно і тримати витрати під контролем.

Брумфілд, Колорадо

Частка населення старше 50 років - 33,1%

Середня вартість житла - $ 370. 500

Площа парків 94 квадратні милі (244 квадратних км)

Це місце підходить для виходу на пенсію любителів природи, до того ж як тих, хто вважає за краще активних відпочинок і походи, так і тих, кому більше до душі спокійне милування красою природи.

Фоллс-Черч, Вірджинія

Частка населення старше 50 років - 37%

Середня вартість житла - $ 663 683

Поля для гольфу в радіусі 30 миль - 168

Це місце підходить для виходу на пенсію любителів "президентського" спорту - гольфу. Біля Фоллс-Черч розташована велика кількість полів для гольфу і тренувальних баз.

 

Джерело:
До списку новин