загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підвищення пенсій інвалідам очікується з 1 грудня, – Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем'єр також додав, що пенсійна реформа буде осучаснюватися, відповідно пенсії будуть зростати.

Наступний етап підвищення пенсії для інвалідів передбачається з 1 грудня. Про це заявив віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

"На сьогодні в умовах пенсійної реформи перераховувались лише трудові пенсії. Соціальні пенсії, зокрема виплати інвалідам, будуть збільшуватися зі збільшенням прожиткового мінімуму. Наступне збільшення прожиткового мінімуму у нас відбувається із 1 грудня цього року. Тому відповідні виплати будуть збільшуватися з 1 грудня", – зазначив він.

Розенко також додав, що пенсійна реформа буде осучаснюватися, відповідно пенсії будуть зростати.

"Це не останнє підвищення пенсій. На цьому пенсійна реформа не закінчується. Акт 1 жовтня, коли вам перерахували пенсії, він перший, але не останній. Ми рухаємося далі. Будуть нові рішення, будуть нові підняття пенсій, будуть нові осучаснення", – підкреслив він.

Розенко зазначив, що особисто він хотів би, якби пенсії підвищували не на 10-20%, а вдвічі щонайменше.

Нагадаємо, Верховна Рада схвалила пенсійну реформу 3 жовтня. Згідно з цим документом, близько 9 млн пенсіонерів з жовтня вже мали отримати збільшену пенсію (щонайменше до 1452 грн). Крім того, реформа передбачає низку інших змін у пенсійній системі України. 

 

Джерело:
До списку новин