загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Гідний приклад. П'ять жінок "за 50" з надихаючим стилем

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Сучасна fashion-індустрія стирає не тільки гендерні, але і вікові межі, пропонуючи назавжди відмовитися від застарілих правил, пише "Новое время".

Нагадування про те, що ніхто не вправі заборонити носити рвані джинси або вибирати яскраве ексцентричне вбрання після певного віку, можна відстежити в посиланнях провідних Будинків моди, які регулярно співпрацюють з аж ніяк не молодими іконами стилю.

Літня леді зі своїм унікальним, фірмовим стилем стала сьогодні гідним прикладом для наслідування незважаючи на те, що раніше вираз характеру в одязі в зрілому віці вважався ознакою поганого тону і навіть вульгарності.

Думка про те, що одяг має суворо відповідати віку, давно застаріла. НВ Style вирішив назвати п'ять жінок «за 50», що доводять це своїм фірмовим стилем, який не обмежується старомодними кашеміровими кардиганами.

Айріс Апфель

Американський колекціонер і дизайнер, 95-річна Айріс Апфель, безсумнівно, культова модна персона. Ексцентрична американка з іронією називає себе «старою старлеткою» і зізнається, що для неї одяг є лише одним із способів самовираження.

Карін Ройтфельд

Французький журналіст, екс-головний редактор французької версії журналу Vogue, 62-річна Карін Ройтфельд залишається визнаною іконою стилю, а також справжнім знавцем моди. Для Карін вік не став перешкодою для самовираження за допомогою моди – навпаки, з кожним роком стиль зірки еволюціонує, стаючи ще більш інтригуючим.

Хелен Міррен

71-річна англійська актриса Хелен Міррен називає своє почуття стилю «дуже специфічним». Вона керується правилом помірності, однак іноді робить і сміливі fashion-вчинки, вибираючи яскраві і трендові вбрання з «молодіжних колекцій». Поза всяких сумнівів, у Хелен є чому повчитися, адже навіть після 70 вона залишається іконою стилю і прикладом того, наскільки елегантно і розкішно може виглядати жінка у віці.

Люсінда Чемберс

Директор відділу моди британського Vogue Люсінда Чемберс стверджує, що її головною пристрастю в житті завжди була мода і додає, що абсолютно закохана в одяг. І цього неможливо не помітити! Леді без точного віку, яка на запитання про те, скільки їй років, завжди відповідає «за 50», є справжнім знавцем моди і, звичайно, пристрасною прихильницею яскравого одягу, без якого не розуміє життя.

Катрін Деньов

Відома актриса Катрін Деньов у свої 73 роки залишається символом справжнього французького стилю, викликаючи загальне захоплення. Вона неодноразово зізнавалася, що з самої юності любила моду і ставилася до одягу особливо. При цьому, з віком її стиль не став «сухим і стриманим», а навпаки, придбав ще більше витонченості та культової французької елегантності. «Мені подобається одяг, і, як актриса, я звикла красиво одягатися. Я також люблю взуття і не буду приховувати, у мене його дуже багато», - якось зізналася зоряна модниця.

Джерело:
До списку новин