загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

МВФ: схвалена Україною пенсійна реформа має певні недоліки

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У Міжнародному валютному фонді заявляють, що схвалена Україною пенсійна реформа має певні недоліки. 

Прес-секретар Міжнародного валютного фонду Джеррі Райс заявив, що фонд не задовільняє не лише законопроект про Антикорупційний суд, який запропонував президент Петро Порошенко, а й пенсійна реформа.

За його словами, пенсійна реформа в Україні необхідна і запропоноване законодавство має положення, які мають на меті модернізацію пенсійної системи. При цьому райс наголосив, що є декілька важливих моментів, які українська влада не врахувала.

«Законодавство запроваджує низку важливих положень, які потрібні для модернізації пенсійної системи. Водночас є певні вади, які нівелюють мотивацію людей працювати довше і робити більші внески . Це робить пенсійну систему нестійкою, і ми вважаємо, що потрібно докласти більше зусиль для вдосконалення цієї системи», – сказав представник фонду Джеррі Райс.

Верховна Рада України ухвалила у жовтні минулого року закон про пенсійну реформу, який містить вимоги до мінімального страхового стажу для виходу на пенсію і передбачає підвищення пенсій 9 мільйонам пенсіонерів на суму від 200 до 1000 гривень із жовтня 2017 року.

Перед цим в МВФ наголошували, що запровадження в Україні пенсійної реформи є критично важливим для надання Києву чергового траншу.

За словами експертів, МВФ зробив Києву натяк на те, що у зв'язку з останніми гучними подіями в Україні, фонд не хоче давати фіндопомогу. Мова йде про судову реформу, яка передбачає, що справи про корупцію серед чиновників розглядатимуть підконтрольні президенту Петру Порошенку судді. Крім того, нещодавно з'явилися докази того, що призначена Порошенком голова НБУ Валерія Гонтарева сприяла виведенню мільярдів екс-президента Віктора Януковича.

 

Джерело:
До списку новин