загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кому і наскільки підвищать прожитковий мінімум?

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Державному бюджеті України на 2018 рік закладено зростання прожиткового мінімуму в межах 10-12%. Про розповів віце-прем'єр-міністр Павло Розенко.

"У Держбюджеті-2018 зафіксована наша "програма мінімум": за рік прожитковий мінімум зросте на 10-12%, а від нього залежить більше 80 видів соціальних виплат", - сказав він.

Розенко також зазначив, що протягом року слід очікувати і подальшого зростання заробітних плат. "У 2017 році влада зважилася на серйозний крок - одномоментне підвищення "мінімалки" більш ніж удвічі - до 3200 гривень. Цього року ми пішли ще далі, піднявши з 1 січня 2018 року мінімальну зарплату на 17%, до 3723 грн, на 25% підвищили зарплати вчителям, під час медичної реформи відбудеться зростання зарплат лікарів", - зазначив віце-прем'єр-міністр.

За його словами, за підсумками першого кварталу 2018 року уряд розгляне можливість чергового підвищення мінімальної зарплати.

"При розгляді Держбюджету-2018 президент України запропонував за підсумками першого кварталу розглянути питання збільшення мінімальної зарплати до 4100 гривень. Я підтримую цю ідею і переконаний, що у нас для цього є всі можливості", - наголосив Розенко. Він також додав, що середня заробітна плата в жовтні-листопаді 2018 року може перевищити 10 тис. гривень.

 

Джерело:
До списку новин