загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

На третину: в Україні подорожчає ходовий продукт

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні до середини 2019 року хліб подорожчає на 30-35%. Одна з основних причин - аграрії не змогли зібрати повноцінний врожай.

Про це розповів голова Асоціації фермерів і землевласників України Іван Томич. Аграрій вважає, що на українців чекає не одномоментне, а поступове підвищення ціни на хліб. Так, до серпня 2019 року в середньому хліб по країні подорожчає на третину.

"Підвищення буде на 30-35% до середини наступного року, не одномоментно. А так подорожчання вже відбувається. Триватиме протягом року, щомісяця в середньому на 4-5%. Єдине, що до кінця року може бути зростання у межах 10%, а після Нового року буде плавніше", - вважає Томич.

Глава Асоціації фермерів також додав, що в усьому винні складні погодні умови в Україні, перш за все рясні дощі на західній Україні. Саме тому українським аграріям і доведеться підвищувати ціну до наступного сезону.

 

Джерело:
До списку новин