загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Підвищення цін на газ не вплине на розмір платежів для отримувачів субсидій — Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Підвищення цін на газ для населення, яке залишається головною вимогою Міжнародного валютного фонду для продовження співпраці з Україною, не вплине на розмір платежів за комунальні послуги для отримувачів субсидій.

Про це повідомив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, передає прес-служба уряду.

«Ймовірний перерахунок ціни на газ на отримувачах субсидій жодним чином не позначиться, тому що вони платять і платитимуть фіксовану суму. Ті люди, які будуть відчувати, що вони не в змозі самостійно повністю платити за житлово-комунальні послуги або газ, мають звернутися до управління соцзахисту і оформити субсидію», — заявив Розенко.

Віце-прем'єр також додав, що рішення про підвищення цін на газ ухвалять після коригування системи субсидій. За його словами, у Міністерстві соціальної політики планують найближчим часом відкоригувати систему надання субсидій населенню та виправити ті проблеми, які турбують громадян.

«Так, потрібно вдосконалювати систему субсидій, посилювати адресність і робити постійну верифікацію. Але найголовніше — система субсидій має залишатися простою і доступною», — додав Розенко.

Нагадаємо, що 23 серпня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що підвищення цін на газ для населення — це зобов'язання, яке взяла на себе Україна і яке має бути виконаним.

Також повідомлялося, що Кабмін ухвалив рішення видавати субсидію лише тим споживачам, що мають встановлені газові лічильники. Водночас, в уряді спростували цю інформацію та повідомили, що зняли з порядку денного розгляд цього рішення.

 

Джерело:
До списку новин