загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Два бабиних літа і швидкі заморозки: синоптики розповіли, якою буде погода восени

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Народні синоптики прогнозують Україні теплий вересень, перші заморозки в жовтні і перший сніг в листопаді.

На думку метеорологів, в вересні українці не відчують різких температурних перепадів. Протягом доби буде триматися середня температура 17 градусів. Вдень вона становитиме близько 23-х градусів, а вночі опускатися до 12-ти градусів. У кінці першого осіннього місяця сонце сховається за хмари і підуть дощі. Синоптики попереджають, що в цей період можливі штормові явища в деяких регіонах.

«Зміна клімату, яку ми зараз переживаємо, буде позначатися в будь-який час року. Через будь-якого перепаду температур – від тепла до холоду і навпаки – обов'язково будуть утворюватися штормові явища. Особливо це характерно для південного регіону », – заявили в Українському гідрометеорологічному інституті.

Леонід Горбаль, народний синоптик, порадував звісткою, що перше бабине літо відбудеться після перших осінніх дощів і триватиме до 25 вересня. Після першого осіннього «літа» прийде похолодання.

Друге бабине літо відвідає Україну вже в другу неділю жовтня. Тоді температура повітря прогріється до 20 градусів. «Воно триватиме тиждень», – заявив Горбаль.

Очікується, що на Покрову (14 жовтня) в Україні буде сухо і сонячно. Похолодання з першими заморозками прийде в останні два тижні жовтня.

Початок листопада ж ознаменується сирої дощовою погодою. Вже з середини місяця можливий мороз і перший сніг.


Джерело:
До списку новин