загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Рева: Рішення про підвищення тарифів на газ знову можуть перенести

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Раніше Кабмін продовжив дію ПСО для НАК "Нафтогаз України" до 18 жовтня 2018 року.

Кабмін може продовжити дію спеціальних зобов'язань (ПСО) для НАК "Нафтогаз України" про пільгові умови продажу газу облгазам і теплокомуненерго після 18 жовтня. Про це повідомив міністр соціальної політики Андрій Рева.

"Оскільки ще тривають переговори, можливо нам доведеться ще якісь доповнення вносити до цієї постанови, посилювати соціальний захист людей. Все залежить від того, на яке рішення ми вийдемо в ході переговорного процесу з нашими міжнародними партнерами. Якщо до цього часу не буде досягнуто якоїсь домовленості, я не виключаю ситуації, коли і надалі може бути продовжено ці зобов'язання, до будь-якого строку, якщо до 18 жовтня не буде конкретного рішення", – зазначив Андрій Рева.

Рева зазначив, що глава НАК "Нафтогаз України" Андрій Коболєв також приєднується до переговорної групи.

"Він (Коболєв) теж бере участь у вирішенні ряду специфічних питань. Ці переговори йдуть досить інтенсивно", – додав Рева.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що підвищення цін на газ обійдеться "мінімальними втратами". До цього повідомлялося, що Кабмін відклав підвищення ціни на газ для населення до 18 жовтня.

 

Джерело:
До списку новин