загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін не збирається відкладати процес підвищення пенсій. Ресурси у держави є, - Розенко

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявляє, що уряд не має наміру відкладати процес підвищення пенсій, оскільки у держави є на це ресурси.

Про це він повідомив у ході селекторної наради з питань монетизації субсидій та індексації пенсій у вівторок у Києві.

"Ми не будемо слухати жодних пропозицій про обмеження пенсійних виплат, зменшення пенсійних виплат, відмови від монетизації субсидій. Ми не будемо слухати Юлію Володимирівну Тимошенко про те, що потрібно відтермінувати підвищення пенсій. Ми будемо підвищувати рівень життя громадян сьогодні і зараз", - сказав П.Розенко

"Уряд буде чітко виконувати свою програму з підвищення пенсій, реформування системи субсидій сьогодні і зараз. Ми не будемо чекати, поки хтось там з політиків награється в президентські вибори", - додав віце-прем'єр.

За словами Розенка, у держави на цей момент є ресурс для підвищення пенсій.

 

Джерело:
До списку новин