загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

У Пенсійному фонді пропонують стежити за своїм трудовим стажем через Інтернет

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Клієнтами Пенсійного фонду є не тільки пенсіонери, а й всі люди, що почали трудову діяльність.

У Пенсійному фонді України створили потужну інформаційну систему, яка дозволяє працювати з базами ПФУ в будь-якій точці країни і надавати весь спектр послуг незалежно від того, де проживає клієнт фонду.

Докладніше про сервіси Веб-порталу електронних послуг ПФУ (portal.pfu.gov.ua) розповів заступник голови правління Пенсійного фонду Владислав Машкін під час тематичного прес-туру по містах України, повідомила прес-служба ПФУ.

«Ті, хто почав свою трудову діяльність - є застрахованими особами. Інформація про них (заробіток, стаж, сплачені внески) міститься в Реєстрі застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового державного соціального страхування. Це потужна актуальна база даних про громадян, яка працює в Україні. До нас часто звертаються, щоб переконатися, сплатив роботодавець страхові внески, який стаж мають на сьогодні, який розмір заробітної плати є», - розповів представник ПФУ.

Усе більшу популярність серед користувачів веб-порталу набувають послуги з отримання довідок, достовірність яких підтверджується QR-кодом: про розмір сплачених внесків (форма ОК-5), витяг з Реєстру застрахованих осіб, довідки про розмір пенсії.

Також у користувачів порталу електронних послуг ПФУ є можливість підключатися до сервісу sms-інформування, який дозволить щомісяця безкоштовно отримувати короткі повідомлення про «зароблений» особистому страховому стажі, результати розгляду звернення про призначення/перерахунку, відновленні пенсії тощо.

У Пенсійному фонді України нагадали, що ПФУ формує і веде Реєстр застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов'язкового соціального страхування. На кожну застраховану особу відкривається електронна персональна картка. Сьогодні Фондом обробляється інформація більш ніж 42 мільйонів електронних персональних карток застрахованих осіб. Відомості, включені в персональну електронну облікову картку застрахованої особи, зберігаються в Пенсійному фонді впродовж усього його життя, а після смерті - впродовж 75 років. Загальний обсяг інформації, яка є в Реєстрі, перевищує 36 терабайт.

 

Джерело:
До списку новин