загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Уряд зобов’язав ЖЕКи повертати споживачам кошти за неякісні послуги

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

У середу, 5 червня, Уряд на своєму засіданні затвердив порядок перерахунку вартості послуги з управління багатоквартирним будинком за період ненадання або ж надання неякісної послуги. Про це повідомляє прес-служба Кабміну.

За словами віце-прем’єр-міністра Геннадія Зубка, новий порядок встановлює чіткі взаємовідносини з управителем та дозволяє уникнути непорозумінь в частині нарахування плати, дозволяючи мешканцям сплачувати лише за фактично спожиті послуги.

Окрім того, він дає право зменшити рахунки у разі неякісної послуги або її ненадання, – підкреслив міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ.

Зокрема, за період ненадання або надання послуги невідповідної якості визначаються умови та терміни здійснення перерахунку управителем будинку, визначаються вимоги щодо підтвердження обсягів фактично наданих послуг та понесених витрат.

Окрім того, встановлюються особливості здійснення перерахунку за технічне обслуговування і енергопостачання ліфтів, а також утримання, обслуговування і поточний ремонт внутрішньобудинкових систем тощо.

Геннадій Зубко наголосив, що в Україні вже створено усю необхідну правову базу для впровадження ринку управителів житла та, найголовніше, створено можливість для співвласників багатоквартирних будинків ефективно розпоряджатися своїм майном, сплачуючи справедливу вартість за надані послуги.

 

Джерело:
До списку новин