загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Кабмін встановив граничний розмір абонплати за ЖК послуги у багатоповерхівках

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Граничний розмір абонплати не залежить від кількості ЖК послуг, що надаються виконавцем абонентові.

Кабінет міністрів України встановив граничний розмір абонплати за комунальні послуги у багатоповерхівках. Відповідне рішення уряд прийняв у ході засідання у середу.

Зокрема, Кабмін схвалив проект постанови "Про встановлення граничного розміру плати за абонентське обслуговування у розрахунку на одного абонента для комунальних послуг, що надаються споживачам багатоквартирних будинків за індивідуальними договорами".

Так, передбачається визначити граничний розмір плати за абонентське обслуговування, що може нараховуватися виконавцем споживачеві відповідної компослуги, яка надається у багатоповерхівці за індивідуальним договором.

Також визначається, що граничний розмір абонплати не залежить від кількості комунальних послуг, що надаються виконавцем абонентові.

Нагадаємо, Окружний адміністративний суд Києва вирішив не припиняти дію постанови Кабінету міністрів України, якою вводяться обмеження на максимальний розмір тарифів на тепло. 

Наприкінці червня уряд встановив граничні тарифи на житлово-комунальні послуги для українців на опалювальний сезон 2019-2020 років. Зокрема, з постачання теплової енергії в разі оснащення приладами обліку - 1400 гривень за 1 Гкал (з урахуванням податку на додану вартість); при відсутності приладів обліку - 35,21 гривні за 1 кв. метр (з урахуванням ПДВ).

 

Джерело:
До списку новин