загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Початок опалювального сезону: сьогодні в Україні почнуть запускати опалення

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

В Україні 4 жовтня почнеться опалювальний сезон на соціальних об’єктах у трьох областях. 

Сьогодні, 4 вересня, в Україні почнуть вмикати опалення у соціальних об’єктах. Увімкнути опалення планують у Львівській, Івано-Франківській та Черкаській областях.

"З 8 жовтня розпочнемо подачу тепла у всьому місті, а вже з 4 – у закладах охорони здоров’я та геріатричному пансіонаті", - сказав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

У Львові з 4 жовтня теплопостачальні підприємства розпочнуть подавати опалення до бюджетних установ.

Черкаси також починають опалювальний сезон 4 жовтня: "На вулиці вже доволі прохолодний температурний режим. Тож треба, щоб діти у навчальних закладах і хворі у лікарнях не мерзли", - сказав заступник міського голови Ігор Волошин.

Розпочати повномасштабний опалювальний сезон в Україні планують тоді, коли середньодобова температура впродовж трьох днів не перевищуватиме 8 градусів за Цельсієм. Наприклад, у Черкасах орієнтовною датою початку опалювального сезону вважають 7 жовтня, у Житомирі – 10 жовтня.

Нагадаємо, У Києві лікарні, дитсадки, школи і інші заклади соціальної сфери мали змогу увімкнути опалення за індивідуальними заявками ще у понеділок, 30 вересня.

 

Джерело:
До списку новин