загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Робота Пенсійного фонду буде оптимізована в 2020, - Кабмін

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Кабінет Міністрів має намір провести міжнародний аудит Пенсійного фонду (ПФ) і розраховує за його результатами в 2020 році оптимізувати роботу ПФ і зменшити витрати на його адміністрування в той час як ПФ завершив фінансування пенсій.

Про це прем'єр-міністр Олексій Гончарук сказав у середу на брифінгу за результатами засідання уряду.

"Сьогодні ми прийняли рішення фактично про проведення аудиту, тобто зробили крок для проведення незалежного аудиту однієї з міжнародних компаній. Ми зараз її ще вибираємо. Нам потрібно провести незалежний аудит, щоб чітко зрозуміти, що у нас відбувається з Пенсійним фондом", - сказав Гончарук.

Він зазначив, що в уряду є певні підстави вважати, що значна частина коштів ПФ використовується неефективно.

Як повідомлялося, у Раді зареєстрували законопроект про початок фінансування пенсій жителям підконтрольних територій. Тим часом Пенсійний фонд підвищив показник середньої зарплати для пенсії.

 

Джерело:
До списку новин