загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Українці стали менше робити "запасів на зиму"

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Цьогоріч тільки 75% українців робили консервацію, закупляли овочі на зиму. Торік таких було 80%.

"Найбільше запасів на зиму роблять на Заході України - 85% усіх мешканців. На Сході та на Півдні таких трохи більше 68%", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Найпопулярніші запаси - консервація та соління. Закривали також варення та соки. Овочі до льоху заклали 49% людей. Ще 48% заморожували їх.

"Бажаючих робити консерви та соління за останній рік стало менше на 8% - із 77% у 2018-му до 69% цьогоріч. Найбільше зниження відбулося серед тих, хто закривав варення, соки та закладав на зберігання овочі до льохів. Їх стало менше на 12%. Цьогоріч тільки 61% людей робив це. Різко скоротилася, із 61% до 49%, кількість тих, хто закладає овочі борщового набору на зберігання", - каже Дорошенко.

 

Джерело:
До списку новин