загрузка...
Блоги
Дзьобак Володимир Дзьобак Володимир РОЗДУМИ ПРО НАДВАЖЛИВЕ або ЧОМУ НАШІ ОЛІГАРХИ СТАЛИ МОГИЛЬЩИКАМИ НИНІШНЬОЇ УКРАЇНИ

Головним інструментом нинішніх олігархів є безправний люмпен, який живе на подачках від держави, на грані фізичного виживання. Ось чому значна частина пенсіонерів є найкращим їх електоратом, який і допомагає часто приводити до влади їх ставлеників. Для малого і середнього бізнесу сьогодні закриті економічні ліфти у цілих галузях економіки, бо з кожним роком сфери зацікавленості олігархії збільшуються, перекриваючи кисень усім іншим.

Всі блоги
Колонка автора
Всі колонки авторів
Петиції ВАП
ВИМАГАЄМО ІНДЕКСАЦІЇ НАШИХ ПЕНСІЙ!!!
2 Подробиці Подати пропозицію
Опитування
Чи дотримуєтесь Ви правил карантину?

Взимку ціна на газ у платіжках зростати не буде - Гончарук

Збільшити шрифт Зменшити шрифт
Надіслати
Друкувати

Протягом зими 2019-2020 років ціна на газ зростати не буде завдяки газовим домовленостям між Україною та РФ.

Про це заявив прем’єр-міністр Олексій Гончарук на своєму YouTube-каналі.

“Урядова делегація успішно завершила переговори про підписання нового контракту про транзит російського газу до ЄС. Тож матимемо контракт на 5 років з достатніми обсягами, щоб Україна та Європа почувалися безпечно в плані енергетики”, – повідомляє Гончарук.

За його словами, тариф за прокачування російського газу буде встановлюватися не на двосторонніх переговорах, а за європейськими правилами.

“Чому це важливо для нас – ми не будемо заручниками двосторонніх перемовин, а будемо працювати за європейськими цивілізованими правилами, які діють у країнах Європи. Що це означає для українського бізнесу і українців. Це означає, що цієї зими ціна на газ зростати не буде. Це дає нам можливість знизити цифру у платіжці за комунальні послуги та за опалення”, – додав прем’єр-міністр.

  • У січні 2020 року оптова ціна на природний газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів складе 5500 грн за тисячу кубометрів (без врахування ПДВ, націнки газзбутів та витрат на транспортування газу магістральними і розподільними трубопроводами). Це на 12% менше, ніж у січні 2019 року.

 

Джерело:
До списку новин